Tensai е необичайна марка – партньорство между швейцарски мениджмънт и японски технологичен екип – която функционира от 1980 г. и е добре позната на индустриалния пазар с произвежданите от нея акумулатори за професионална употреба, но дълго време е почти неизвестна на крайните потребители. Това се променя през 2010 г. с пускането на серия от многоканални интелигентни зарядни станции за АА/ААА NiMH акумулатори.

Устройствата на Tensai са най-практичният избор за потребителите, които използват големи количества акумулатори едновременно: налични са модели с 8, 12 и 16 индивидуални гнезда. Освен да зареждат, зарядните станции на Tensai имат и режим за освежаване, който поддържа акумулаторите в топ кондиция.

По-малко популярната марка Japcell използва същите производствени мощности, за да поръчва идентични зарядни устройства, но брандирани под собственото й име. Заради разликите в дистрибуционните канали често продуктите под марка Japcell имат по-ниски крайни цени от Tensai и затова ще ги откриете при нас.

Tensai TI-800L Mark II
Tensai TI-800L версия 2 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумула..
Japcell BC-800
72.00 лв.
Japcell BC-800 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда, идентично с Tensai TI-800L Mk II.Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както ..
Tensai TI-1200L
96.00 лв.
Tensai TI-1200L представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 12 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от разл..
Tensai TI-1600L Mark II
Tensai TI-1600L Mark II представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 16 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори..
Japcell BC-1600
108.00 лв.
Japcell BC-1600 е интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 16 индивидуални зарядни гнезда, идентична на Tensai TI-1600L Mark II. Микропроцесорът на BC-1600 използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, какт..
108.00 лв.
Показани 1 до 5 от 5 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС