Марка: Tensai
Код на продукт: TI-1200L
Гаранция: 24 месеца
Наличност: ❌ Няма на пазара
96.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Tensai TI-1200L представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 12 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от различен тип (AA и AAA) и капацитет, без да попречите на заряда на останалите гнезда.


Функцията "Освежаване" на TI-1200L поддържа акумулаторите в оптимална форма, като ги разрежда безопасно докрай и след това ги зарежда догоре. Tensai TI-1200L зарежда батериите умерено бързо (зарядният ток е 400 mA за батерии тип АА или 180 mA за батерии AAA). Устройството може да зареди 12 акумулатора Sanyo Eneloop AA с капацитет 2000 mAh за ~5 часа. Текущото състояние на всяко зарядно гнездо се показва на течнокристален дисплей с 4-сегментна индикация.


Устройството има двойна защита от презареждане: таймер-ограничител и температурен датчик. Зарядните гнезда са осигурени против обратно поставяне на акумулатори и поставяне на батерии вместо акумулатори.  Специална диагностична верига открива повредени акумулатори.


Магазин DC Power предлага устройството Tensai TI-1200L със захранващ адаптер за 220V с български щепсел, с документация на български език и 24 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС