Продуктът е временно изчерпан. За момента не е известна възможна дата на следваща доставка. Разгледайте неговия пълен аналог Japcell BC-1600.
Марка: Tensai
Код на продукт: TI-1600L-MKII
Гаранция: 24 месеца
Наличност: ❌ Няма на пазара
114.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Tensai TI-1600L Mark II представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 16 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от различен тип (AA и AAA) и капацитет, без да попречите на заряда на останалите гнезда.

Функцията "Освежаване" на TI-1600L Mk II поддържа акумулаторите в оптимална форма. Тя се активира поотделно за всяка от четирите банки: по този начин дългата процедура (12-16 часа) по кондициониране не ангажира изцяло устройството и ви позволява да използвате останалите гнезда за нормално зареждане.

Tensai TI-1600L Mk II зарежда батериите умерено бързо (зарядният ток е 500 mA за батерии тип АА или 250 mA за батерии AAA). Устройството може да зареди 16 акумулатора Sanyo Eneloop AA с капацитет 2000 mAh за ~5 часа. Текущото състояние на всяко зарядно гнездо се показва на двоен течнокристален дисплей с 4-сегментна индикация и светодиодна подсветка.

В комплекта на Tensai TI-1600L Mk II са включени захранващ адаптер за 220V и адаптер за автомобилна запалка. Устройството се предлага с документация на български език и 24 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти