Марка: Tensai
Код на продукт: TI-800L-MKII
Гаранция: 24 месеца
Наличност: ❌ Няма на пазара
75.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Tensai TI-800L версия 2 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от различен тип (AA и AAA) и капацитет, без да попречите на заряда на останалите гнезда.

Функцията "Освежаване" на TI-800L поддържа акумулаторите в оптимална форма. Tensai TI-800L зарежда батериите умерено бързо с ток 500 mA на батерия (при поставяне на батерии тип AAA стойностите на зарядния ток намаляват наполовина).

Устройството може да зареди 8 акумулатора Sanyo Eneloop AA с капацитет 2000 mAh за ~5 часа. Текущото състояние на всяко зарядно гнездо се показва на течнокристален дисплей с 4-сегментна индикация и светодиодна подсветка.

В комплекта на Tensai TI-800L са включени захранващ адаптер за 220V и адаптер за автомобилна запалка. Устройството се предлага с документация на български език и има 24 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС