Магазин DC Power предлага над 30 модела устройства, предназначени за зареждане, разреждане, освежаване и измерване на капацитета на акумулаторни батерии. Общото между тези продукти е наличието на микропроцесорно управление, което изпълнява оптималния алгоритъм за заряд на акумулаторите, за да бъдете сигурни, че вашите акумулатори се обслужват добре и ще можете да извлечете максималния им ресурс. Разликите между отделните марки и типове продукти обаче са значителни. Някои видове устройства са предназначени само за един вид акумулатори - например само NiMH или само Li-Ion, и могат да работят само с конкретни размери батерии, докато други са по-универсални. Едни устройства могат само да зареждат акумулаторите, докато други позволяват също така и разряд, и измерване на техния капацитет.

За да разгледате наличните модели на конкретна марка зарядни устройства, използвайте функцията "Филтър", за да заредите само продуктите на определен производител. Ако пък търсите продукт, който да отговаря на конкретни параметри като брой гнезда и т.н., функцията "Разширено търсене" в долния край на страницата ще ви помогне да стесни кръга от възможни продукти и да ви улесни при избора.

Folomov A1 USB Magnetic
Folomov A1 е гениално просто устройство, предназначено да зарежда Li-Ion акумулатори през USB порт и самото то да функционира като зарядна банка, използвайки капацитета на поставения в него Li-Ion акумулатор.Конструкцията на Folomov A1 е елементарна: единият му край завършва на двупосочен USB конектор, а два магнитни конектора в другия му край осигуряват кон..
Folomov A2
48.00 лв.
Folomov A2 е бързо двуканално интелигентно зарядно устройство за NiMH/NiCd и Li-Ion/LiFePo4 акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20). Типът на зареждания акумулатор и големината на зарядния ток се задават независимо за всяко от гнездата. Зарядният ток може да се регулира от 250 mA до 2000 mA при изпол..
Folomov A4
60.00 лв.
Folomov A4 е бързо 4-канално интелигентно зарядно устройство за NiMH/NiCd и Li-Ion/LiFePo4 акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20). Типът на зареждания акумулатор и големината на зарядния ток се задават независимо за всяко от гнездата. Зарядният ток може да се регулира от 250 mA до 2000 mA при използ..
everActive CBC-10
96.00 лв.
everActive CBC-10 е интелигентно зарядно устройство за стартови и тягови оловно-киселинни акумулатори с напрежение 12V и 24V с капацитет до 300 Ah. Устройството е съвместимо с всички популярни видове автомобилни акумулатори с течен и сух електролит (VRLA, AGM, VLA, SLA, GEL, WET)CBC-10 определя автоматично вида на акумулатора и подбира подходящия режим споре..
LaCrosse RS-720
79.00 лв.
LaCrosse RS720 (Alpha Power BC-720) модел 2014 е интелигентно зарядно устройство бюджетен клас за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА, наследник на модела LS-700.Устройството разполага с четири режима на работа: заряд, разряд, освежаване, измерване на капацитет. Четирите канала на RS720 могат да бъдат програмирани едновременно (за еднакъв режим на ..
Noco Genius GB20
239.00 лв.
Noco Genius GB20 е компактна Li-Ion стартерна батерия, предназначена за запалване на автомобил с бензинов ДВГ и 12-волтова инсталация. GB20 може да подаде невероятните 4,650 J енергия (400A) за период от 3 секунди, което е достатъчно да задвижи бензинов двигател с обем до 4000 куб. см. при спаднал или напълно изтощен акумулатор. Устройството не е подходящо з..
Opus BT-C100
29.00 лв.
Opus BT-C100 e едноканално зарядно устройство и анализатор с микропроцесорно управление, което работи както с NiMH/NiCd, така и с Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате, разреждате и освежавате акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Устройството може да зарежда с ток 0.2A — 2A и да разрежда с ток 0.1A — 1A, като максималната..
Opus BT-C3100 v2.2
99.00 лв.
Opus BT-C3100 e интелигентно зарядно устройство и анализатор, което работи както с NiMH/NiCd, така и с Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате, разреждате и освежавате акумулатори, както и да измервате техния капацитет.Магазин DC Power предлага най-новата хардуерна ревизия на устройството: ревизия 2.2. Същото устройство (ver 2.2) се предлага н..
TechnoLine BC-700
75.00 лв.
TechnoLine BC-700 e интелигентно зарядно устройство / анализатор на батерии бюджетен клас, предназначено за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА. Използва микропроцесор за следене и управление на заряда (Negative Delta V контрол). Устройството представлява пълен аналог на популярния модел LaCrosse LS-700 (същото устройство може да се срещне и под ма..
USB адаптер 10W
Универсален USB захранващ адаптер FlyPower модел PS-10E05K2000EUТехнически характеристики:Вход: 100-240VAC, 50/60HzИзход: 5V, макс. 2.0A (10W)CE и GS маркировка..
BQ-CC55 Smart & Quick
55.00 лв.
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop BK-3MCCE с капацитет 2000 mAh (минимално гарантирани 1900 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на заряд зависи от..
BQ-CC55 Smart & Quick Pro
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick Pro с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop Pro BK-3HDCE с капацитет 2550 mAh (минимално гарантирани 2450 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на заряд з..
ANT-MC1 Plus
18.00 лв.
Xtar ANT MC1 Plus е осъвременена версия на миниатюрно устройство MC1 за Li-Ion акумулатори, която може да зарежда с двойно по-голям ток от своя предшественик: 1A вместо 500 mA и да показва състоянието на заряда чрез 4-сегментен светодиоден индикатор. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (1A); можете да го използвате със зарядното..
Six-U
49.00 лв.
Xtar Six-U е захранващ блок с шест USB 2.0 изхода с максимален ток 2.4A на порт (45W комбинирана мощност).Чрез това компактно захранване можете да обслужвате едновременно всички "гладни" USB устройства на едно домакинство: телефони, таблети и др., както и зарядните устройства на същия производител, които се захранват чрез USB (ANT-MC1 Plus, VC2 Plus Master....
Slim K1
12.00 лв.
Efest Slim K1 е миниатюрно зарядно устройство за Li-Ion акумулатор, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (1A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон.Efest Slim K1 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV (Constant Cur..
Slim K2
15.00 лв.
Efest Slim K2 е миниатюрно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (2A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон.Efest Slim K2 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV (..
Smart 4U
24.00 лв.
Xtar 4U е захранващ блок с четири USB 2.0 изхода от които един с максимален ток 2.4A на порт и три с максимален ток 1.0A (27W комбинирана мощност). Чрез това миниатюрно блокче можете да обслужвате едновременно всички "гладни" USB устройства на едно домакинство: телефони, таблети и др., както и зарядните устройства на същия производител, които се захранват чр..
-43%
Queen ANT MC6
69.00 лв. 39.00 лв.
Зарядното устройство Xtar Queen ANT MC6 ви дава възможност да зареждате по икономичен начин до 6 Li-Ion (ICR/INR/IMR) акумулаторни батерии. Шестте гнезда на ANT MC6 са независими едно от друго и можете да зареждате едновременно акумулатори с различен размер и капацитет. Информацията за моментното ниво на заряда за всеки от елементите се показва на миниатюрен..
Lush Q2 ver 2017
24.00 лв.
Efest Lush Q2 е компактно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е новата версия от 2017 г. Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционалност, проектирано да задоволява нуждите на потребителите на електронни цигари. Устройството може да подава сумарн..
Lush Q4 ver 2017
36.00 лв.
Efest Lush Q4 е компактно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е от новата версия (2017 г.) Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционалност, проектирано да задоволява нуждите на потребителите на електронни цигари. Устройството може да подава сумар..
VC2 Plus Master
36.00 лв.
Xtar VC2 Plus Master е компактно двуканално интелигентно зарядно устройство за всички популярни типове литиево-йонни акумулатори (ICR, IMR, INR) и NiMH/NiCd батерии. Устройството има специална функция за активиране на Li-Ion акумулатори, които отчитат 0V напрежение, с която можете да върнете към живота някоя батерия, която иначе сте отписали.Устройството се ..
VC4 Pocket
48.00 лв.
Xtar VC4 е компактно 4-канално интелигентно зарядно устройство за всички популярни типове литиево-йонни (ICR, IMR, INR) и NiMH акумулатори. Устройството има специална функция за активиране на Li-Ion акумулатори, които отчитат 0V напрежение, с която можете да върнете към живота някоя батерия, която иначе сте отписали.Устройството се захранва през micro USB ко..
SV2 Rocket
48.00 лв.
Xtar SV2 'Rocket' е двуканално интелигентно зарядно устройство за NiMH и Li-Ion акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20) с ток от 0.25A до 2.0A. Въпреки големите възможности, корпусът на SV2 е малко по-голям от кутия цигари: Xtar SV2 позволява регулиране на зарядния ток (0.25А/0.5А/1.0А/2.0A) и и..
Over4 Slim (Black)
75.00 лв.
Xtar Over4 Slim е най-бързото интелигентно зарядно устройство за Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате Li-Ion (IMR/INR/ICR) акумулатори размер 18650 до 26650 с ток до 4.1A на канал. Устройството позволява регулиране на зарядния ток (1.0А/2.0А/4.1A) на всяко от гнездата едновременно и изпълнява зареждане с истински CC/CV (Constant Current..
iMAX B6 Mini
79.99 лв.
SkyRC iMAX B6 Mini (артикул SK-100084-01) е универсално програмируемо зарядно устройство с балансер, предназначено за RC любители, наследник на iMAX B6. С негова помощ можете да зареждате, измервате капацитета и разреждате индивидуални акумулатори и съставни батерийни пакети за радио-управляеми модели. Сравнено с изключително популярния си предшественик, iMA..
Gyrfalcon ALL-88
120.00 лв.
Зарядното устройство Gyrfalcon All-8 разполага с 8 индивидуално управляеми гнезда и може да зарежда както NiCd/NiMH, така и всички видове съвременни Li-Ion акумулатори (3.6V LiFePO4, 4.2/4.3/4.35V Li-Ion ICR/IFR/IMR). Конструкцията на зарядните гнезда позволява поставянето на всички популярни размери цилиндрични елементи с дължина до 72 мм и диаметър до 26 м..
Maha MH-C204W
49.00 лв.
PowerEx MH-C204W е компактно зарядно устройство за NiMH батерии тип AA и AAA със следните функции:Бърз заряд (2 батерии за 1 час, 4 батерии за 2 часа)*Следене на заряда с алгоритъм Negative Delta V (-dV)Защита против прегряване и таймер за предпазване на батериитеФункция "Освежаване на батериите" (уникална за този клас устройства)Вградено импулсно захранване..
Maha MH-C401FS
62.00 лв.
Maha MH-C401FS е едно от най-компактните и леки зарядни устройства в каталога на dcpower.eu и е отлично решение за хора, които пътуват често и разполагат с ограничено време за зареждане на батериите си. С помощта на MH-C401FS можете да зареждате до 4 NiMH/NiCd акумулатора тип AA или AAA в дома, офиса или на път: в окомплектовката са включени универ..
Maha MH-C490FS
66.00 лв.
PowerEx MH-C490FS е компактно зарядно устройство за батерии тип E Block 9V NiMH (6HR61) със следните функции:Поддържа всички разновидности NiMH батерии E Block 9V (7.2V, 8.4V, 9.6V)Зарежда батериите бързо с ток 70-90 mAh на зарядно гнездоАвтоматично превключва в режим на подзареждане (trickle charge) с ток 5 mAhУправлява всяко от четирите зарядни гнезда инди..
Maha MH-C1090FS
96.00 лв.
PowerEx MH-C1090F е компактна зарядна станция за 1-10 батерии тип E Block 9V NiMH (6HR61) със следните функции:Поддържа всички разновидности NiMH батерии E Block 9V (7.2V, 8.4V, 9.6V)Зарежда батериите бързо с ток 70-90 mAh на зарядно гнездоАвтоматично превключва в режим на подзареждане (trickle charge) с ток 5 mAhУправлява всяко от четирите зарядни гнезда ин..
Maha MH-C9000 Wizard One
Зарядно устройство и анализатор на батерии Maha MH-C9000 Wizard One с пет режима на работа: заряд, разряд, анализ и рециклиране, формиране на батерия, програмируем цикъл.С помощта на MH-C9000 можете да:зареждате NiMH и NiCd акумулатори размер AA (HR6) и AAA (HR03);подавате точно зададен заряден ток съгласно инструкциите на производителя;наблюдавате в реално ..
Maha MH-C800s
109.00 лв.
Бързо зарядно устройство Maha MH-C800s за удобно зареждане на големи количества акумулаторни батерии АА и ААА с три режима на работа: бърз заряд, плавен заряд и освежаване на батерии.С помощта на Maha MH-C800s можете:да зареждате едновременно до 8 NiMH/NiCd батерии тип AAА (за 1 час) и AA (за 2 часа)*;да наблюдавате зарядния процес на всяка батерия на течнок..
Maha MH-C801D
139.00 лв.
Бързо зарядно устройство Maha MH-C801D за удобно зареждане на големи количества акумулаторни батерии АА и ААА с три режима на работа: бърз заряд, плавен заряд и освежаване на батерии.С помощта на Maha MH-C801D можете:да зареждате едновременно до 8 батерии NiMH/NiCd тип AAА (за 30 мин.) и AA (за 60 мин)*;да наблюдавате зарядния процес на всяка батерия на..
Maha MH-C808M
199.00 лв.
Свръх-бързо зарядно устройство Powerex MH-C808M на Maha Power Inc. (САЩ) с три режима на работа: бърз заряд, плавен заряд и освежаване на батерии.С помощта на PowerEx MH-C808M можете:да зареждате бързо между 1 и 8 NiMH/NiCd батерии тип AAA (HR03), AA (HR6), Baby C (HR14) и Mono D (HR20) (устройството позволява произволно комбиниране на типовете батерии);да н..
Tensai TI-800L Mark II
Tensai TI-800L версия 2 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумула..
Japcell BC-800
71.00 лв.
Japcell BC-800 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда, идентично с Tensai TI-800L Mk II.Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както ..
Tensai TI-1200L
96.00 лв.
Tensai TI-1200L представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 12 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от разл..
Tensai TI-1600L Mark II
Tensai TI-1600L Mark II представлява интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 16 индивидуални зарядни гнезда. Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори..
Japcell BC-1600
108.00 лв.
Japcell BC-1600 е интелигентна банка за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 16 индивидуални зарядни гнезда, идентична на Tensai TI-1600L Mark II. Микропроцесорът на BC-1600 използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, какт..
48.00 лв.
60.00 лв.
96.00 лв.
79.00 лв.
239.00 лв.
29.00 лв.
99.00 лв.
18.00 лв.
49.00 лв.
12.00 лв.
15.00 лв.
24.00 лв.
-43%
69.00 лв. 39.00 лв.
24.00 лв.
36.00 лв.
36.00 лв.
48.00 лв.
48.00 лв.
75.00 лв.
79.99 лв.
120.00 лв.
49.00 лв.
62.00 лв.
66.00 лв.
96.00 лв.
109.00 лв.
139.00 лв.
199.00 лв.
71.00 лв.
96.00 лв.
108.00 лв.
Показани 1 до 39 от 39 (1 стр.)
Разширено търсене
  • Тип акумулатори
  • Зарядни гнезда
  • Размер
  • Допълнителни функции
Филтър

Важно: използване на филтъра "Разширено търсене"

Филтриращата функция на сайта има специфична логика: в рамките на всяка група параметри (напр. "Тип батерия" или "Брой зарядни гнезда"), филтърът ще покаже всички продукти, които отговарят на поне една от избраните опции. Поради тази причина е възможно избирането на допълнителни опции за филтриране да увеличи броя на показаните резултати, вместо да ги намали. Пример: ако сложите филтри за батерии "АА" и "Mono D" плюс зарядни гнезда "4" и "8 или повече", резултатът от търсенето ще покаже зарядни устройства, които могат да зареждат AA и/или Mono D батерии и имат 4 и/или 8+ гнезда. Това обаче не означава, че всички показани зарядни устройства ще могат да зареждат 8 батерии. Затова ви съветваме първоначално да не използвате прекалено много филтри, а да започнете с по-проста селекция – по един или два критерия от всяка група.

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС