Фенерите Coast са популярна в САЩ марка, по-евтин аналог на фенерите Led Lenser. Този вид фенери залагат на опростената конструкция и обичайно имат само два режима на светене – слаб и силен – но за разлика от всички останали марки фенери в нашия каталог, дават възможност за промяна на формата на лъча и съответно на размера на светлинното петно. Друго удобство на фенерите Coast е, че идват напълно окомплектовани за работа и можете да ги използвате с изваждането от опаковката. Моделите с буква R са съвсем автономни: могат да зареждат батериите от комплекта и не е необходимо да закупувате допълнително акумулатори, зарядно устройство или нещо друго, за да използвате фенера.

Coast HP3
49.00 лв.
Coast HP3 е светодиоден фенер тип «писалка», предназначен за близка визуална инспекция – например за проверка на рефлекса на зениците от медицински персонал или за инспекция на електрически или мрежови системи от инженер-специалист.Конструкцията на оптичната система на HP3 е предвидена да осигурява равномерно засветяване на средно-голяма площ на една ръ..
Coast HP5R (Kit)
119.00 лв.
Coast HP5R е джобен LED фенер за ежедневна употреба със средна мощност, голям обхват на лъча и богата окомплектовка. Идеален избор за служители на полицията, тактически части със специално предназначение, охрана (с една поръчка получавате всичко необходимо за неговата експлоатация) и отличен подарък за приятел: не го принуждавате да прави допълнителни разход..
49.00 лв.
119.00 лв.
Показани 1 до 2 от 2 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС