Фирмата Efest Power е известна сред потребителите на електронни цигари със своите акумулатори. Относително от скоро, този производител започна да предлага и разнообразни модели зарядни устройства за тях. Основният акцент е лесната експлоатация, и затова като правило зарядните устройства на Efest функционират напълно автоматично и не разполагат със средства за контролиране на зарядния процес от страна на потребителя. Поради тази причина те са идеални за собствениците на електронни цигари, но могат да се окажат недостатъчни за останалите потребители на Li-Ion акумулатори — например собствениците на LED фенери. Ако сте вейпър, заповядайте да разгледате зарядните устройства на Efest! За всички останали препоръчваме продуктите на Xtar Electronics.

Slim K1
Efest
12.00 лв.
Efest Slim K1 е миниатюрно зарядно устройство за Li-Ion акумулатор, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се ..
Slim K2
Efest
15.00 лв.
Efest Slim K2 е миниатюрно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захра..
Lush Q2 ver 2017
Efest
24.00 лв.
Efest Lush Q2 е компактно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт проду..
Lush Q4 ver 2017
Efest
36.00 лв.
Efest Lush Q4 е компактно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продук..
Efest
12.00 лв.
Efest
15.00 лв.
Efest
24.00 лв.
Efest
36.00 лв.
Показани 1 до 4 от 4 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС