Фирмата Efest Power е известна сред потребителите на електронни цигари със своите акумулатори. Относително от скоро, този производител започна да предлага и разнообразни модели зарядни устройства за тях. Основният акцент е лесната експлоатация, и затова като правило зарядните устройства на Efest функционират напълно автоматично и не разполагат със средства за контролиране на зарядния процес от страна на потребителя. Поради тази причина те са идеални за собствениците на електронни цигари, но могат да се окажат недостатъчни за останалите потребители на Li-Ion акумулатори — например собствениците на LED фенери. Ако сте вейпър, заповядайте да разгледате зарядните устройства на Efest! За всички останали препоръчваме продуктите на Xtar Electronics или Folomov.

Slim K1
12.00 лв.
Efest Slim K1 е миниатюрно зарядно устройство за Li-Ion акумулатор, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (1A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон.Efest Slim K1 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV (Constant Cur..
Slim K2
15.00 лв.
Efest Slim K2 е миниатюрно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (2A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон.Efest Slim K2 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV (..
Lush Q2 ver 2017
24.00 лв.
Efest Lush Q2 е компактно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е новата версия от 2017 г. Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционалност, проектирано да задоволява нуждите на потребителите на електронни цигари. Устройството може да подава сумарн..
Lush Q4 ver 2017
36.00 лв.
Efest Lush Q4 е компактно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е от новата версия (2017 г.) Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционалност, проектирано да задоволява нуждите на потребителите на електронни цигари. Устройството може да подава сумар..
12.00 лв.
15.00 лв.
24.00 лв.
36.00 лв.
Показани 1 до 4 от 4 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС