Американската компания NOCO® произвежда зарядни устройства, токоподаващи устройства за автомобили, соларни панели и преносими захранващи устройства. Компанията е основана през далечната 1914 г. в Кливланд, Охайо от местен дистрибутор на автомобилни гуми и акумулатори, който в свободното си време експериментира с различни материали, които да издържат на агресивните вещества в електролита на акумулаторите. Първият му успешен продукт се нарича NCP2, което е акроним за No Corosion Product (некорозиращ продукт), който се нанася в 2 стъпки. Марката NCP2 бързо намира приложение при всички производители на автомобилни акумулатори и авто работилници. Името на самата компания също е игра на думи с целта на нейния създател: No Corrosion.

Noco Genius 1EU
96.00 лв.
Noco Genius 1EU е миниатюрно зарядно устройство, предназначено за зареждане на всякакви видове оловни акумулатори с напрежение 6V и 12V (оловно-киселинни, AGM, EFB, калциеви) и 12V литиеви акумулатори с BMS модул предназначени за захранване на градински инструменти, радиоуправляеми модели, мотопеди, ATV, RV и др. акумулатори с капацитет до 30 Ah. Noco G..
Noco Genius 2EU
138.00 лв.
Noco Genius 2EU е компактно миниатюрно зарядно устройство, предназначено за зареждане на всякакви видове оловни акумулатори с напрежение 6V и 12V (оловно-киселинни, AGM, EFB, калциеви) с капацитет до 40 Ah. Noco Genius 2EU е съвместимо с всички разновидности на този тип акумулатори (стартерни, тягови) и може да зарежда изтощени елементи с напрежение на терми..
Noco Genius GB20
239.00 лв.
Noco Genius GB20 е компактна Li-Ion стартерна батерия, предназначена за запалване на автомобил с бензинов ДВГ и 12-волтова инсталация. GB20 може да подаде невероятните 4,650 J енергия (400A) за период от 3 секунди, което е достатъчно да задвижи бензинов двигател с обем до 4000 куб. см. при спаднал или напълно изтощен акумулатор. Устройството не е подходящо з..
96.00 лв.
138.00 лв.
239.00 лв.
Показани 1 до 3 от 3 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС