Panasonic предлага няколко вида зарядни комплекти с акумулатори Eneloop. Моделите от серията BQ-CC55 Smart & Quick (показани отдолу) се отличават с относително висока скорост на зареждане (2/4 часа за 1-2/3-4 акумулатора Eneloop 2000 mAh), както и с автономност на отделните гнезда (допустимо е да се зареждат едновременно произволен брой акумулатори), а самият заряд се контролира чрез -ΔV (Negative Delta V) алгоритъм. Зарядните устройства на Panasonic не са ограничени само до включените в комплекта батерии – с тяхна помощ можете да зареждате всякакви NiMH акумулатори размер AA и AAA.

BQ-CC55 Smart & Quick (4×Eneloop AA)
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop размер AA (R6) с капацитет 2000 mAh (минимално гарантирани 1900 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на заряд зав..
BQ-CC55 Smart & Quick Pro (4×Eneloop Pro AA)
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick Pro с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop Pro размер AA (R6) с капацитет 2550 mAh (минимално гарантирани 2450 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на з..
BQ-CC65 Pro
108.00 лв.
Panasonic Eneloop BQ-CC65 PRO е първото зарядно устройство на компанията, което е предназначено за професионална употреба и има LCD дисплей. С негова помощ можете да зареждате и да освежавате своите акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Като малка екстра, моделът е екипиран с 5V/1A USB порт и когато не го ползвате за зареждане или тестване, мож..
Показани 1 до 3 от 3 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС