Магазин DC Power предлага близо 50 модела устройства, предназначени за зареждане, разреждане, освежаване и измерване на капацитета на акумулаторни батерии. Общото между тези продукти е наличието на микропроцесорно управление, което изпълнява оптималния алгоритъм за заряд на акумулаторите, за да бъдете сигурни, че вашите акумулатори се обслужват добре и ще можете да извлечете максималния им ресурс. Разликите между отделните марки и типове продукти обаче са значителни. Някои видове устройства са предназначени само за един вид акумулатори — например само NiMH или само Li-Ion, и могат да работят само с конкретни размери батерии, докато други са по-универсални. Едни устройства могат само да зареждат акумулаторите, докато други позволяват също така и разряд, и измерване на техния капацитет.

За да разгледате наличните модели на конкретна марка зарядни устройства, използвайте функцията "Филтър", за да заредите само продуктите на определен производител. Ако пък търсите продукт, който да отговаря на конкретни параметри като брой гнезда и т.н., функцията "Разширено търсене" в долния край на страницата ще ви помогне да стесни кръга от възможни продукти и да ви улесни при избора.

Folomov A1 USB Magnetic
Folomov A1 е гениално просто устройство, предназначено да зарежда Li-Ion акумулатори през USB порт и самото то да функционира като зарядна банка, използвайки капацитета на поставения в него Li-Ion акумулатор.Конструкцията на Folomov A1 е елементарна: единият му край завършва на двупосочен USB конектор, а два магнитни конектора в другия му край осигуряват кон..
Folomov A2
48.00 лв.
Folomov A2 е бързо двуканално интелигентно зарядно устройство за NiMH/NiCd и Li-Ion/LiFePo4 акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20). Типът на зареждания акумулатор и големината на зарядния ток се задават независимо за всяко от гнездата. Зарядният ток може да се регулира от 250 mA до 2000 mA при изпол..
Folomov A4
75.00 лв.
Folomov A4 е бързо 4-канално интелигентно зарядно устройство за NiMH/NiCd и Li-Ion/LiFePo4 акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20). Типът на зареждания акумулатор и големината на зарядния ток се задават независимо за всяко от гнездата. Зарядният ток може да се регулира от 250 mA до 2000 mA при използ..
Olight UC (универсално зарядно)
Olight UC е миниатюрно зарядно устройство, съвместимо с NiMH и Li-Ion акумулатори. Проектирано за максимално удобство: посоката на свързване на двата магнитни терминала няма значение, устройството само разпознава поляритета на свързания елемент. Кабелът е достатъчно дълъг, за да свърже елементи с дължина до 75 мм.Поддържани размери акумулатори:10440163401450..
everActive CBC-10
99.00 лв.
everActive CBC-10 е интелигентно зарядно устройство за стартови и тягови оловно-киселинни акумулатори с напрежение 12V и 24V с капацитет до 300 Ah. Устройството е съвместимо с всички популярни видове автомобилни акумулатори с течен и сух електролит (VRLA, AGM, VLA, SLA, GEL, WET)CBC-10 определя автоматично вида на акумулатора и подбира подходящия режим споре..
everActive CBC-5
69.00 лв.
everActive CBC-5 е интелигентно зарядно устройство за стартови и тягови оловно-киселинни акумулатори с напрежение с капацитет до 14Ah (6V) / 120Ah (12V). Устройството е съвместимо с всички популярни видове автомобилни акумулатори с течен и сух електролит (VRLA, AGM, VLA, SLA, GEL, WET). CBC-5 определя автоматично вида на акумулатора и подбира подходящия режи..
LaCrosse RS-720
79.00 лв.
LaCrosse RS720 (Alpha Power BC-720) модел 2014 е интелигентно зарядно устройство бюджетен клас за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА, наследник на модела LS-700.Устройството разполага с четири режима на работа: заряд, разряд, освежаване, измерване на капацитет. Четирите канала на RS720 могат да бъдат програмирани едновременно (за еднакъв режим на ..
Noco Genius 1EU
96.00 лв.
Noco Genius 1EU е миниатюрно зарядно устройство, предназначено за зареждане на всякакви видове оловни акумулатори с напрежение 6V и 12V (оловно-киселинни, AGM, EFB, калциеви) и 12V литиеви акумулатори с BMS модул предназначени за захранване на градински инструменти, радиоуправляеми модели, мотопеди, ATV, RV и др. акумулатори с капацитет до 30 Ah. Noco G..
Noco Genius 2EU
138.00 лв.
Noco Genius 2EU е компактно миниатюрно зарядно устройство, предназначено за зареждане на всякакви видове оловни акумулатори с напрежение 6V и 12V (оловно-киселинни, AGM, EFB, калциеви) с капацитет до 40 Ah. Noco Genius 2EU е съвместимо с всички разновидности на този тип акумулатори (стартерни, тягови) и може да зарежда изтощени елементи с напрежение на терми..
Noco Genius GB20
239.00 лв.
Noco Genius GB20 е компактна Li-Ion стартерна батерия, предназначена за запалване на автомобил с бензинов ДВГ и 12-волтова инсталация. GB20 може да подаде невероятните 4,650 J енергия (400A) за период от 3 секунди, което е достатъчно да задвижи бензинов двигател с обем до 4000 куб. см. при спаднал или напълно изтощен акумулатор. Устройството не е подходящо з..
Opus BT-C100
39.00 лв.
Opus BT-C100 e едноканално зарядно устройство и анализатор с микропроцесорно управление, което работи както с NiMH/NiCd, така и с Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате, разреждате и освежавате акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Устройството може да зарежда с ток 0.2A — 2A и да разрежда с ток 0.1A — 1A, като максималната..
Opus BT-C3100 v2.2
99.00 лв.
Opus BT-C3100 e интелигентно зарядно устройство и анализатор, което работи както с NiMH/NiCd, така и с Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате, разреждате и освежавате акумулатори, както и да измервате техния капацитет.Магазин DC Power предлага най-новата хардуерна ревизия на устройството: ревизия 2.2. Същото устройство (ver 2.2) се предлага н..
TechnoLine BC-700
69.00 лв.
TechnoLine BC-700 e интелигентно зарядно устройство / анализатор на батерии бюджетен клас, предназначено за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА. Използва микропроцесор за следене и управление на заряда (Negative Delta V контрол). Устройството представлява пълен аналог на популярния модел LaCrosse LS-700 (същото устройство може да се срещне и под ма..
-33%
USB адаптер 10W
18.00 лв. 12.00 лв.
Универсален USB захранващ адаптер FlyPower с мощност 10W модел PS-10E05K2000EUТехнически характеристики:Вход: 100-240VAC, 50/60HzИзход: 5V, макс. 2.0A (10W)CE и GS маркировка..
USB адаптер 18W QC3.0 Xtar DBS15Q
Универсален 18W USB захранващ адаптер Xtar DBS15Q с поддръжка на заряден стандарт Qualcomm QuickCharge 3.0. Осигурява възможност за бързо зареждане на съвременни мобилни устройства, съвместими с QC3.0. Може да се използва с различни зарядни устройства от нашия каталог: SkyRC NC1500, Xtar VC4s, Xtar PB2s или Nitecore UMS2, Nitecore UMS4 ..
USB-A и USB-C адаптер 30W PD
Универсален захранващ адаптер Omni-Tec OTB с двойка захранващи портове: USB-A (12W) и USB-C (18W). Позволява едновременно ползване и на двата порта, при което се реализира зареждане с комбинирана мощност до 30W.USB-C интерфейсът на устройството поддържа спецификацията Power Delivery (USB-PD) с превключване на напрежението от 5 до 15V. Може да се използв..
Заряден комплект Energizer Mini 2AA (CH2PC4)
Миниатюрно зарядно устройство Energizer CH2PC4, окомплектовано с два NiMH акумулатора тип AA 2000 mAh. Позволява заряд на 1 или 2 акумулатора тип AA или AAA (не поддържа едновременно зареждане на 1 акумулатор AA и 1 акумулатор AAA). Включва се директно в контакта.Зарядният процес се сигнализира посредством LED индикатор: червено — зарежда, зелено — готово. П..
Заряден комплект Energizer Maxi 4AA (NH15-2000)
Миниатюрно зарядно устройство Energizer NH15-2000, окомплектовано с четири NiMH акумулатора тип AA 2000 mAh. Позволява заряд на 2 или 4 акумулатора тип AA или AAA (не поддържа едновременно зареждане на акумулатори AA и  AAA, или зареждането на нечетен брой акумулатори). Включва се директно в контакта.Зарядният процес се сигнализира посредством LED индик..
BQ-CC55 Smart & Quick (4×Eneloop AA)
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop размер AA (R6) с капацитет 2000 mAh (минимално гарантирани 1900 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на заряд зав..
Nitecore Q2
36.00 лв.
Nitecore Q2 е портативно 2-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
Nitecore Q4
54.00 лв.
Nitecore Q4 е портативно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
BQ-CC55 Smart & Quick Pro (4×Eneloop Pro AA)
Заряден комплект Panasonic BQ-CC55 Smart & Quick Pro с 4 бр. акумулатори Panasonic Eneloop Pro размер AA (R6) с капацитет 2550 mAh (минимално гарантирани 2450 mAh). Устройството поддържа AA и AAA акумулатори и може да зарежда между 1 и 4 батерии едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА батерии. Скоростта на з..
Nitecore Digicharger D2
Nitecore D2 е универсално 2-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D2 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D2 е проектиран да зарежда следнит..
Nitecore Digicharger D4
Nitecore D4 е универсално 4-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D4 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D4 е проектиран да зарежда следнит..
SkyRC MC3000
258.00 лв.
SkyRC MC3000 е универсално зарядно устройство от най-висок клас, предназначено за всички видове цилиндрични акумулаторни батерии: NiMH, NiCd, NiZn (уникална функция), Eneloop, Lithium-Ion, LiIo4.35, LiFePO4, RAM (уникална функция), LTO (уникална функция).Устройството изпълнява широк набор програми:Charge: зарежда със зададена от потребителя големина на ..
SkyRC NC1500
60.00 лв.
SkyRC NC1500 (артикул SK-100154) е миниатюрно интелигентно зарядно зарядно устройство с функциите на Maha MH-C9000 или TechnoLine BC700, но в обем от 2 до 4 пъти по-малък: устройството е с големината на кутия цигари и тежи само 106 гр. Въпреки това не му липсва никоя от функциите на по-големите му аналози: с NC1500 можете да зареждате, измервате капацитета и..
Xtar PB2s
39.00 лв.
Xtar PB2s е компактно двуканално интелигентно зарядно устройство за литиево-йонни акумулатори (ICR, IMR, INR), което може да функционира и като power банка, използвайки заредени акумулатори като източник на захранване. Устройството е предназначено да събира незащитени акумулатори с различни размери, максимум Ф21mm и дължина до 70 mm (т.е. 21700), както и защ..
EC1 Exclusive
18.00 лв.
Xtar EC1 Exclusive е специална версия на миниатюрно устройство MC1, предназначена ексклузивно за зареждане на Hi-Voltage Li-Ion акумулатори с максимално зарядно напрежение 4.35V. Устройството не е съвместимо със стандартни Li-Ion акумулатори и може да ги повреди. Xtar EC1 зарежда с ток 700 mA и се захранва чрез micro USB кабел.  Устройството зарежда Hi-..
BQ-CC65 Pro
108.00 лв.
Panasonic Eneloop BQ-CC65 PRO е първото зарядно устройство на компанията, което е предназначено за професионална употреба и има LCD дисплей. С негова помощ можете да зареждате и да освежавате своите акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Като малка екстра, моделът е екипиран с 5V/1A USB порт и когато не го ползвате за зареждане или тестване, мож..
Xtar PB2
36.00 лв.
Xtar PB2 е компактно двуканално интелигентно зарядно устройство за литиево-йонни акумулатори (ICR, IMR, INR), което може да функционира и като power банка, използвайки заредени акумулатори като източник на захранване. Устройството е предназначено да събира акумулатори размер 18650. Капакът се фиксира към корпуса посредством магнитен контакт. Самият корпус е ..
ANT-MC1 Plus
18.00 лв.
Xtar ANT MC1 Plus е осъвременена версия на миниатюрно устройство MC1 за Li-Ion акумулатори, която може да зарежда с двойно по-голям ток от своя предшественик: 1A вместо 500 mA и да показва състоянието на заряда чрез 4-сегментен светодиоден индикатор. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (1A); можете да го използвате със зарядното..
Nitecore UMS2
60.00 лв.
Nitecore UMS2 е нов модел интелигентно универсално 2-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се захранва чрез USB адаптер (захранване не е включено в комплекта). Новост за този модел е поддръжката за стандарта QuickCharge 2.0.Данните за зарядния процес се показват на кристален LCD екран. По мнение на екипа на магазина, с качестват..
Nitecore UMS4
75.00 лв.
Nitecore UMS4 е нов модел интелигентно универсално 4-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се захранва чрез USB адаптер. Новост за този модел е поддръжката за стандарта QuickCharge 2.0. Данните за зарядния процес се показват на кристален LCD екран. По мнение на екипа на магазина, с качествата на този екран е свързан и единс..
SC-1 Quick 2A
18.00 лв.
Xtar SC-1 е бързо зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, предназначено да зарежда Li-Ion акумулатори тип 18650—20700—21700—26650 с ток до 2A. Състоянието на заряда се показва на 4-сегментен светодиоден индикатор. Благодарение на своята бързина, SC-1 може да зареди акумулатор като Sony VTC6 за по-малко от 1.5 часа.Устройството няма собствено захранване, а ..
Six-U
49.00 лв.
Xtar Six-U е захранващ блок с шест USB 2.0 изхода с максимален ток 2.4A на порт (45W комбинирана мощност).Чрез това компактно захранване можете да обслужвате едновременно всички "гладни" USB устройства на едно домакинство: телефони, таблети и др., както и зарядните устройства на същия производител, които се захранват чрез USB (ANT-MC1 Plus, VC2 Plus Master....
Slim K1
12.00 лв.
Efest Slim K1 е миниатюрно зарядно устройство за Li-Ion акумулатор, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (1A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон. Efest Slim K1 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV (Constant C..
Slim K2
15.00 лв.
Efest Slim K2 е миниатюрно двуканално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което може да зарежда с 1A ток. Устройството няма собствено захранване, а се захранва от USB порт (2A); можете да го използвате със зарядното на Android смартфон. Efest Slim K2 има всички необходими функции за правилно зареждане на li-ion акумулатори: устройството използва CC/CV..
Smart 4U
24.00 лв.
Xtar 4U е захранващ блок с четири USB 2.0 изхода от които един с максимален ток 2.4A на порт и три с максимален ток 1.0A (27W комбинирана мощност). Чрез това миниатюрно блокче можете да обслужвате едновременно всички "гладни" USB устройства на едно домакинство: телефони, таблети и др., както и зарядните устройства на същия производител, които се захранват чр..
Lush Q2 ver 2019
30.00 лв.
Efest Lush Q2 е компактно 2-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е новата версия 2019 с разширените зарядни гнезда, подходящи за поставянето на елементи размер 20700 и 21700 и в двете гнезда едновременно. Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционал..
Lush Q4 ver 2019
39.00 лв.
Efest Lush Q4 е компактно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори, което се включва директно в контакта. Описаният в нашия сайт продукт е новата версия 2019 с разширените зарядни гнезда, подходящи за поставянето на елементи размер 20700 и 21700 дори и в двете средни гнезда.Това е относително просто зарядно устройство с автоматизирана функционалнос..
Nitecore SC4 Superb Charger
Nitecore SC4 Superb Charger е компактно, но мощно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion (LiFePo4 3.2V, стандартни и IMR 4.2V, и hi-voltage 4.35V Li-Ion) и NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Този модел устройство разполага с богат набор функции, някои от които без аналог при другите модели зарядни устройства, които предлагаме. Тези възмо..
Xtar VC2SL
36.00 лв.
Xtar VC2SL е компактно двуканално интелигентно зарядно устройство за всички популярни типове литиево-йонни акумулатори (ICR, IMR, INR) и NiMH/NiCd батерии. Явява се подобрена версия на модела VC2S. Устройството има специална функция за активиране на Li-Ion акумулатори с чип-защита, които отчитат 0V напрежение, с която можете да върнете към живота някоя бат..
Xtar VC4SL
54.00 лв.
Xtar VC4SL е компактно 4-канално интелигентно зарядно устройство за всички популярни типове литиево-йонни (ICR, IMR, INR) и NiMH акумулатор с няколко нови функции Използва захранващ конектор тип USB-C Захранващият порт поддържа стандарта QuickCharge 3.0 (QC3) Измерване на капацитета на разряд посредством функцията "Grade Mode" Привеждане на Li-Ion елем..
Lush Q8
75.00 лв.
Efest Lush Q8 е 8-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори. Зарядните от серията Lush са с опростена конструкция и автоматизирана функционалност, проектирани да задоволяват нуждите на потребителите на електронни цигари. Устройството Lush Q8 може да подава сумарно до 4A ток на всичките си зарядни гнезда. В зависимост от това колко акумулатора са поста..
SV2 Fast Charger
48.00 лв.
Xtar SV2 'Rocket' е двуканално интелигентно зарядно устройство за NiMH и Li-Ion акумулатори, което може да зарежда всички размери акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (Mono D/R20) с ток от 0.25A до 2.0A. Въпреки големите възможности, корпусът на SV2 е малко по-голям от кутия цигари: Xtar SV2 позволява регулиране на зарядния ток (0.25А/0.5А/1.0А/2.0A) и и..
Over4 Slim (Black)
75.00 лв.
Xtar Over4 Slim е най-бързото интелигентно зарядно устройство за Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате Li-Ion (IMR/INR/ICR) акумулатори размер 18650 до 26650 с ток до 4.1A на канал. Устройството позволява регулиране на зарядния ток (1.0А/2.0А/4.1A) на всяко от гнездата едновременно и изпълнява зареждане с истински CC/CV (Constant Current..
iMAX B6 Mini
78.00 лв.
Моля обърнете внимание: Този продукт вече не се произвежда и е с изчерпана наличност. Разгледайте неговия наследник SkyRC iMAX B6 EVO SkyRC iMAX B6 Mini (артикул SK-100084-01) е универсално програмируемо зарядно устройство с балансер, предназначено за RC любители, наследник на iMAX B6. С негова помощ можете да зареждате, измервате капацитета и разреждате ..
iMAX B6Evo
78.00 лв.
SkyRC iMAX B6EVO (артикул SK-100168) е универсално програмируемо зарядно устройство с балансер, предназначено за RC любители, наследник на спряния от производство модел iMAX B6 Mini. С негова помощ можете да зареждате, измервате капацитета и разреждате индивидуални акумулатори и съставни батерийни пакети за радио-управляеми модели. Сравнено с изключител..
VP4L Plus Dragon
189.00 лв.
Xtar VP4L Plus Dragon е нов модел, заместващ предишния VP4 Plus универсално зарядно устройство топ клас за всички популярни размери Li-Ion (ICR/IMR/INR) и NiMH/NiCd акумулатори от 10440/AAA до 33600/R20.Това е единственото устройство в нашия каталог, което може да зарежда 4 елемента 33600/R20/Mono D едновременно. Освен да зарежда акумулатори, VP4L Plus Drago..
Адаптер за запалка (12VDC)
Универсален захранващ адаптер за автомобилна запалка (MPD, ISO 4165).Технически характеристики:Вход: 9-14VDCИзход: 12VDC стабилизиран, макс. 2.0A (10W)Изходен конектор: Ф5.5/2.5mm (center positive)Дължина на кабела: 60 cm в отпуснато състояние, до 90 cm разпънатCE и GS маркировкаИзползва се за захранване на разнообразни устройства от автомобилен AUX DC конек..
Nitecore V2 Car Charger
Nitecore V2 е зарядна станция с 2 гнезда, предназначена за бързо зареждане на Li-Ion/IMR/ICR и NiMH/NiCd акумулатори в автомобил. Специалната й форма и размер са подходящи за поставяне в стойката за чаша в централната колона, с която повечето съвременни автомобили разполагат. Устройството се захранва с 12V от контакта за автомобилната запалка. В добавка на з..
Nitecore IntelliCharger i8
Nitecore IntelliCharger  i8 е зарядна станция с 8 гнезда, предназначена за зареждане на Li-Ion и NiMH/NiCd акумулатори. Повечето зарядни станции за много акумулатори имат конструкция тип "тава" и съответно заемат голяма площ; за разлика от тях Nitecore i8 държи акумулаторите в изправено положение и заема много по-малко място, като същевременно подобрява..
Gyrfalcon ALL-88
120.00 лв.
Зарядното устройство Gyrfalcon All-8 разполага с 8 индивидуално управляеми гнезда и може да зарежда както NiCd/NiMH, така и всички видове съвременни Li-Ion акумулатори (3.6V LiFePO4, 4.2/4.3/4.35V Li-Ion ICR/IFR/IMR). Конструкцията на зарядните гнезда позволява поставянето на всички популярни размери цилиндрични елементи с дължина до 72 мм и диаметър до 26 м..
Универсално зарядно Energizer CHFC3
Energizer CHFC3 е  универсално зарядно устройство за всички популярни размери NiMH акумулатори (AA, AAA, C, D и 9V), предназначено за употреба в дома и офиса. Устройството може да зарежда едновременно 2/4 бр. акумулатори тип AA, AAA, C или D, или 1/2 бр. акумулатори 9V (т.е. възможни са всякакви комбинации между цилиндрични акумулатори, но не могат д..
-25%
Maha MH-C204W
60.00 лв. 45.00 лв.
ТРАЙНО НАМАЛЕНА ЦЕНА ДО ОКОНЧАТЕЛНО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА След близо 15 години на пазара, Maha Energy Corp. преустановява производството на модела MH-C204. Възползвахме се от възможността да направим последно зареждане от този артикул на по-ниска цена и като резултат намаляваме трайно цената за крайния клиент с 25% (60.00 лв. → 45.00 лв.). Тази ..
Maha MH-C401FS
62.00 лв.
Maha MH-C401FS е едно от най-компактните и леки зарядни устройства в каталога на dcpower.eu и е отлично решение за хора, които пътуват често и разполагат с ограничено време за зареждане на батериите си. С помощта на MH-C401FS можете да зареждате до 4 NiMH/NiCd акумулатора тип AA или AAA в дома, офиса или на път: в окомплектовката са включени универ..
Maha MH-C490FS
66.00 лв.
PowerEx MH-C490FS е компактно зарядно устройство за батерии тип E Block 9V NiMH (6HR61) със следните функции:Поддържа всички разновидности NiMH батерии E Block 9V (7.2V, 8.4V, 9.6V)Зарежда батериите бързо с ток 70-90 mAh на зарядно гнездоАвтоматично превключва в режим на подзареждане (trickle charge) с ток 5 mAhУправлява всяко от четирите зарядни гнезда инди..
Maha MH-C1090FS
96.00 лв.
PowerEx MH-C1090F е компактна зарядна станция за 1-10 батерии тип E Block 9V NiMH (6HR61) със следните функции:Поддържа всички разновидности NiMH батерии E Block 9V (7.2V, 8.4V, 9.6V)Зарежда батериите бързо с ток 70-90 mAh на зарядно гнездоАвтоматично превключва в режим на подзареждане (trickle charge) с ток 5 mAhУправлява всяко от четирите зарядни гнезда ин..
Maha MH-C9000 PRO
129.00 лв.
Зарядно устройство и анализатор на батерии Maha MH-C9000 PRO е еволюционен наследник на изключително популярния MH-C9000 Wizard One. Новото зарядно устройство притежава четири режима на работа: заряд, разряд, анализ и рециклиране и формиране на батерия. Спрямо своя предшественик, MH-C9000PRO има три важни предимства: Ярката подсветка на LCD дисплея вече ..
Maha MH-C800s
129.00 лв.
Бързо зарядно устройство Maha MH-C800s за удобно зареждане на големи количества акумулаторни батерии АА и ААА с три режима на работа: бърз заряд, плавен заряд и освежаване на батерии.С помощта на Maha MH-C800s можете:да зареждате едновременно до 8 NiMH/NiCd батерии тип AAА (за 1 час) и AA (за 2 часа)*;да наблюдавате зарядния процес на всяка батерия на течнок..
138.00 лв.
239.00 лв.
39.00 лв.
99.00 лв.
258.00 лв.
60.00 лв.
39.00 лв.
18.00 лв.
108.00 лв.
36.00 лв.
18.00 лв.
60.00 лв.
75.00 лв.
18.00 лв.
49.00 лв.
12.00 лв.
15.00 лв.
24.00 лв.
30.00 лв.
39.00 лв.
36.00 лв.
54.00 лв.
75.00 лв.
48.00 лв.
78.00 лв.
78.00 лв.
66.00 лв.
96.00 лв.
129.00 лв.
129.00 лв.
Показани 1 до 60 от 65 (2 стр.)
Разширено търсене
  • Тип акумулатори
  • Зарядни гнезда
  • Размер
  • Допълнителни функции
Филтър

Важно: използване на филтъра "Разширено търсене"

Филтриращата функция на сайта има специфична логика: в рамките на всяка група параметри (напр. "Тип батерия" или "Брой зарядни гнезда"), филтърът ще покаже всички продукти, които отговарят на поне една от избраните опции. Поради тази причина е възможно избирането на допълнителни опции за филтриране да увеличи броя на показаните резултати, вместо да ги намали. Пример: ако сложите филтри за батерии "АА" и "Mono D" плюс зарядни гнезда "4" и "8 или повече", резултатът от търсенето ще покаже зарядни устройства, които могат да зареждат AA и/или Mono D батерии и имат 4 и/или 8+ гнезда. Това обаче не означава, че всички показани зарядни устройства ще могат да зареждат 8 батерии. Затова ви съветваме първоначално да не използвате прекалено много филтри, а да започнете с по-проста селекция – по един или два критерия от всяка група.

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС