Марка: Panasonic
Код на продукт: BQ-CC65-PRO
Гаранция: 12 месеца
Наличност: ⌛ Очакваме зареждане
108.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Panasonic Eneloop BQ-CC65 PRO е първото зарядно устройство на компанията, което е предназначено за професионална употреба и има LCD дисплей. С негова помощ можете да зареждате и да освежавате своите акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Като малка екстра, моделът е екипиран с 5V/1A USB порт и когато не го ползвате за зареждане или тестване, можете да го оставите включен в контакта и да го използвате като USB захранващ адаптер.

Този продукт се продава самостоятелно, а не в комплект с акумулатори.

BQ-CC65 PRO може да зарежда NiMH и NiCd акумулатори размер AA и AAA и приема между 1 и 4 елемента едновременно в произволна комбинация. Допустимо е да се поставят едновременно АА и ААА акумулатори. Скоростта на заряд зависи от броя батерии, поставени в устройството. За акумулатори Eneloop AA (2000 mAh) приблизителното време за заряд е следното:

  • 3 или 4 акумулатора ще се заредят за около 3 часа;
  • 1 или 2 акумулатора ще се заредят за двойно по-кратко време (1.5 часа).

Устройството BQ-CC65 PRO използва алгоритъм -ΔV (Negative Delta V) за следене на заряда и прекратяване в подходящия момент. Като допълнителна защита против презареждане има таймер, който прекратява заряда след определено време. Магазин DC Power доставя продукта с 12 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС