Продуктите в тази категория ви позволяват да почиствате своя слухов апарат, да съхранявате батериите за него и да тествате техния заряд.

Контейнер за батерии
Джобен контейнер за батерии за слухов апарат с три отделения. Позволява ви да носите навсякъде с вас резервни батерии за вашия слухов апарат, без да се притеснявате, че ще ги изгубите или повредите. Съвместим с всички стандартни размери (10, 13, 312, 675) Окомплектован със сваляема верижка за ключодържател...
Тестер за батерии
Джобен тестер за батерии за слухов апарат. Позволява ви да проверявате нивото на заряд на батериите за вашия слухов апарат, за да можете да планирате следващата смяна. Разполага с две гнезда за резервни батерии и верижка за ключодържател.Важно e да знаете: цинк-въздушните батерии изискват активация преди първоначална употреба. Върху корпуса на батерията има ..
Почистващ инструмент 5-в-1
Джобен инструмент за почистване на слухов апарат с пет накрайника и гнезда за резервни батерии.Различните накрайници изпълняват следните функции:четката и металната шпатула се използват за премахване на ушна кал и нечистотии от тялото на апарата;гъвкавата сонда е предназначена за почистване на акустичната тръба;заостреното лостче ви позволява лесно да отваря..
Показани 1 до 3 от 3 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС