Марка: Varta Microbatteries
Код на продукт: IPL675/6pk
Наличност: ❌ Няма на пазара
7.50 лв.


Цена с отстъпка за количество:
5 бр. и повече 7.50 лв. 7.20 лв.
10 бр. и повече 7.50 лв. 6.90 лв.
30 бр. и повече 7.50 лв. 6.60 лв.

Обявените цени са за опаковка (6 батерии)

Кол.

Въпроси за този продукт?

Пакет (6 броя) батерии за кохлеарен имплант Varta Power One p675 (IEC: PR44, ANSI/NEDA: 7003ZD).

  • Специално предназначени за кохлеарни импланти
  • Тип: цинк-въздух 
  • Капацитет: 540 mAh*
  • Габарити: Ø=11.6 mm, H=5.4 mm
  • Тегло: 1.86 g
  • Произведени в Германия
  • Срок на годност: 07/2026 г. или по-дълъг
* При употреба в кохлеарен имплант. Тази стойност не е сравнима със стойностите на капацитета за батерии за обикновени слухови апарати.

Power One Implant Plus е специален модел батерия на Varta (24602), предназначена специфично за кохлеарни импланти с висока пикова консумация.


Обявените цени са за опаковка (6 батерии)

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Етикети: 675, pr44, implant
Близки или свързани продукти

Как да определим правилния модел батерия за слухов апарат

Батериите за слухов апарат се идентифицират еднозначно по номера на модела, IEC кода на батерията и по цвета на опаковката. Производителите на такива батерии използват еднаква цветна маркировка на опаковките, а производителите на слухови апарати посочват модела на видно място в документацията на съответния модел. Но дори да не разполагате с тази документация или се налага да поръчате батерии за ваш близък и не знаете какъв вид батерии са необходими, най-сигурният начин е да попитате за цвета на предишната опаковка батерии: всички ние помним цветове много по-лесно от цифри и вероятността за грешка е минимална.


Модел # IEC код Опаковка
10 PR70 жълта
13 PR48 оранжева
312 PR41 кафява
675 PR44 синя

 

Важно е да знаете:

Цинково-въздушните батерии изискват активиране преди употреба. За целта е необходимо да отлепите защитното фолио от гърба на батерията и да я оставите да престои на проветриво място около 1 минута, преди да я поставите в слуховия апарат. След като веднъж батерията се активира, не е възможно прекъсване на окислителния процес, дори ако поставите обратно защитното фолио. Бъдете готови да разхерметизирате батерията едва когато възнамерявате да я поставите в устройството.

По същата причина, ако измерите напрежението на неразпечатана и неактивирана цинк-въздушна батерия, ще отчетете стойност в интервала 1.1~1.3V. Такива показания са нормални и не означават, че батерията е изтощена. След контакт с въздуха, напрежението бързо ще започне да нараства, докато достигне номиналната си стойност (1.4~1.45V).

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС