Марка: TechnoLine
Код на продукт: Technoline BC-700
Гаранция: 24 месеца
Наличност: ❌ Няма на пазара
69.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

TechnoLine BC-700 e интелигентно зарядно устройство / анализатор на батерии бюджетен клас, предназначено за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА. Използва микропроцесор за следене и управление на заряда (Negative Delta V контрол). Устройството представлява пълен аналог на популярния модел LaCrosse LS-700 (същото устройство може да се срещне и под марките Voltcraft/Conrad 1PC-1L, AccuPower IQ-128, Alpha Power BC-700).

TechnoLine BC-700 разполага с четири режима на работа: заряд, разряд, освежаване, измерване на капацитет. Четирите канала на LS-700 могат да бъдат програмирани едновременно (за еднакъв режим на работа) или самостоятелно (за различни режими на отделните канали), а зарядният и разрядният ток могат да се задават за всяко гнездо поотделно (допустимите стойности са 200/500/700 mA за заряд и 100/250/350 mA за разряд).

Течнокристалният дипслей на BC-700 показва режима на работа за съответния канал, протичащия ток (в mA), измерения до момента капацитет (в mAh), напрежението между терминалите на батерията (във V) и изминалото време от началото на програмата. Посредством четирите бутона за избор на канал и бутона Display можете да настроите устройството да показва различни показания за отделните канали.

Комплектът на TechnoLine BC-700 включва:

  • самото зарядно устройство
  • адаптер за включване към мрежата с български щепсел
  • ръководство на потребителя на български език

Магазин DC Power доставя устройството TechnoLine BC-700 с 24-месечна гаранция. Показаните на някои снимки батерии са само с илюстративна цел и не са включени в цената на устройството.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС