При нас ще намерите оригиналните продукти на Nitecore, предназначени за европейския пазар и маркирани със специални стикери за автентичност върху кутията. Можете да потвърдите, че вашето зарядно устройство Nitecore е оригинален продукт, като въведете кода от стикера в сайта на производителя на адрес http://charger.nitecore.com/validation

Nitecore Q2
36.00 лв.
Nitecore Q2 е портативно 2-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
Nitecore Q4
54.00 лв.
Nitecore Q4 е портативно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
Nitecore Digicharger D2
Nitecore D2 е универсално 2-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D2 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D2 е проектиран да зарежда следнит..
Nitecore Digicharger D4
Nitecore D4 е универсално 4-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D4 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D4 е проектиран да зарежда следнит..
Nitecore UMS2
60.00 лв.
Nitecore UMS2 е нов модел интелигентно универсално 2-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се захранва чрез USB адаптер (захранване не е включено в комплекта). Новост за този модел е поддръжката за стандарта QuickCharge 2.0.Данните за зарядния процес се показват на кристален LCD екран. По мнение на екипа на магазина, с качестват..
Nitecore UMS4
75.00 лв.
Nitecore UMS4 е нов модел интелигентно универсално 4-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се захранва чрез USB адаптер. Новост за този модел е поддръжката за стандарта QuickCharge 2.0. Данните за зарядния процес се показват на кристален LCD екран. По мнение на екипа на магазина, с качествата на този екран е свързан и единс..
Nitecore SC4 Superb Charger
Nitecore SC4 Superb Charger е компактно, но мощно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion (LiFePo4 3.2V, стандартни и IMR 4.2V, и hi-voltage 4.35V Li-Ion) и NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Този модел устройство разполага с богат набор функции, някои от които без аналог при другите модели зарядни устройства, които предлагаме. Тези възмо..
Nitecore V2 Car Charger
Nitecore V2 е зарядна станция с 2 гнезда, предназначена за бързо зареждане на Li-Ion/IMR/ICR и NiMH/NiCd акумулатори в автомобил. Специалната й форма и размер са подходящи за поставяне в стойката за чаша в централната колона, с която повечето съвременни автомобили разполагат. Устройството се захранва с 12V от контакта за автомобилната запалка. В добавка на з..
Nitecore IntelliCharger i8
Nitecore IntelliCharger  i8 е зарядна станция с 8 гнезда, предназначена за зареждане на Li-Ion и NiMH/NiCd акумулатори. Повечето зарядни станции за много акумулатори имат конструкция тип "тава" и съответно заемат голяма площ; за разлика от тях Nitecore i8 държи акумулаторите в изправено положение и заема много по-малко място, като същевременно подобрява..
Показани 1 до 9 от 9 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС