При нас ще намерите оригиналните продукти на Nitecore, предназначени за европейския пазар и маркирани със специални стикери за автентичност върху кутията. Можете да потвърдите, че вашето зарядно устройство Nitecore е оригинален продукт, като въведете кода от стикера в сайта на производителя на адрес http://charger.nitecore.com/validation

CuteCharger Q2
36.00 лв.
Nitecore Q2 е портативно 2-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
CuteCharger Q4
54.00 лв.
Nitecore Q4 е портативно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion акумулатори и специално за акумулатори с ниско вътрешно съпротивление (IMR). Основното предимство на този продукт са компактните му размери и ниското му тегло.Уникална за този ценови клас е функцията за разблокиране на чип защитата на Li-Ion акумулатори, заради която защитеният елемент отчита 0V..
Digicharger D2 EU
36.00 лв.
Nitecore D2 е универсално 2-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D2 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D2 е проектиран да зарежда следнит..
Digicharger D4 EU
60.00 лв.
Nitecore D4 е универсално 4-канално зарядно устройство за Li-Ion и NiCd/NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Данните за зарядния процес се показват на голям, четлив кристален LCD екран. Nitecore D4 има следните полезни функции:Съвместимост с различни типове и размери акумулаториМикропроцесорът на Nitecore D4 е проектиран да зарежда следнит..
SC4 Superb Charger
96.00 лв.
Nitecore SC4 Superb Charger е компактно, но мощно 4-канално зарядно устройство за Li-Ion (LiFePo4 3.2V, стандартни и IMR 4.2V, и hi-voltage 4.35V Li-Ion) и NiMH акумулатори, което се включва директно в контакта. Този модел устройство разполага с богат набор функции, някои от които без аналог при другите модели зарядни устройства, които предлагаме. Тези възмо..
i8 Charging Station
96.00 лв.
Nitecore i8 е зарядна станция с 8 гнезда, предназначена за зареждане на Li-Ion и NiMH/NiCd акумулатори. Повечето зарядни станции за много акумулатори имат конструкция тип "тава" и съответно заемат голяма площ; за разлика от тях Nitecore i8 държи акумулаторите в изправено положение и заема много по-малко място, като същевременно подобрява и охлаждането на сам..
36.00 лв.
54.00 лв.
36.00 лв.
60.00 лв.
Показани 1 до 6 от 6 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС