Марка: everActive
EAN: 5902020523680
Код на продукт: WL-200
Гаранция: 12 месеца
Наличност: Да
24.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

everActive WL-200 е джобен LED фенер с мощност 3W, подходящ за използване като сервизна светлина за автомобил, работилница и т.н. За разлика от обикновените светодиодни фенери, които фокусират светлината от точковия източник в кръгло петно, everActive WL-200 използва специален LED COB (Chip on Board) емитер с продълговата форма и 16 сегмента, който създава огромно дифузно петно в 150° периметър. Това ви позволява да осветите равномерно голям участък, например автомобилен двигател или купе.

everActive WL-200 е изработен от алуминиева сплав и тежи само 60 грама. Захранва се с 3 батерии размер AAA (не са включени в комплекта) и може да работи както с алкални и литиеви батерии за еднократна употреба, така и с NiMH акумулатори. Времето за автономна работа е около 90 минути.

Тъй като е предназначен за използване като сервизна светлина, този фенер може да се закрепи много лесно по купето или около двигателя на автомобила, или да се окачи в предния джоб на дреха. В задния му край има силен магнит, а зад LED емитера има подвижна щипка (също намагнетизирана), която може да се върти на ±90°.

Включването става от гумиран бутон в горния край на рефлектора. Можете временно да изключвате светлината чрез натискане на бутона наполовина, т.е. WL-200 може да се използва за светлинна сигнализация чрез морзов код.

Фенери - параметри
Емитер COB (Chip on Board) LED
Мощност (ANSI FL1) 200 lm
Тегло без батерии 60 гр.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС