Марка: Rayovac
Код на продукт: IPP-675-6pk
Наличност: ⌛ Очакваме зареждане
6.90 лв.


Цена с отстъпка за количество:
5 бр. и повече 6.90 лв. 6.30 лв.
10 бр. и повече 6.90 лв. 5.90 лв.
30 бр. и повече 6.90 лв. 5.60 лв.

Обявените цени са за цяла опаковка (6 батерии)

Кол.

Въпроси за този продукт?

Пакет (6 броя) батерии за слухов апарат Rayovac Implant Pro+ 675 (IEC: PR44, ANSI/NEDA: 7003ZD, 675CPZM).

  • Тип: цинк-въздух 
  • Капацитет: 640 mAh
  • Габарити: Ø=11.6 mm, H=5.4 mm
  • Тегло: 1.77 g
  • Произведени във Великобритания
  • Срок на годност: април 2022 г. или по-дълъг

Implant Pro+ 675 е специален модел батерия, предназначена за кохлеарни импланти и слухови апарати с висока консумация. Различната конструкция на електродите осигурява до 30% по-дълъг живот спрямо Rayovac Extra Advanced 675 при използване с определени модели устройства. Ако стандартните батерии 675 свършват бързо, пробвайте Implant Pro+ 675, за да проверите дали вашият слухов апарат или имплант ще изкара повече време.

Важно е да знаете, че колкото по-модерен и скъп е вашият слухов апарат или кохлеарен имплант, толкова по-слабо ще усетите допълнителния ефект от тези специални батерии. Тъй като цената на Implant Pro+ 675 е по-висока от тази на стандартните батерии 675 на същия производител, ви препоръчваме най-напред да поръчате умерено количество, за да можете да направите сравнение и да се уверите от ползата във вашия конкретен случай.


Обявените цени са за опаковка (6 батерии)

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

Как да определим правилния модел батерия за слухов апарат

Батериите за слухов апарат се идентифицират еднозначно по номера на модела, IEC кода на батерията и по цвета на опаковката. Производителите на такива батерии използват еднаква цветна маркировка на опаковките, а производителите на слухови апарати посочват модела на видно място в документацията на съответния модел. Но дори да не разполагате с тази документация или се налага да поръчате батерии за ваш близък и не знаете какъв вид батерии са необходими, най-сигурният начин е да попитате за цвета на предишната опаковка батерии: всички ние помним цветове много по-лесно от цифри и вероятността за грешка е минимална.


Модел # IEC код Опаковка
10 PR70 жълта
13 PR48 оранжева
312 PR41 кафява
675 PR44 синя

 

Важно е да знаете:

Цинково-въздушните батерии изискват активиране преди употреба. За целта е необходимо да отлепите защитното фолио от гърба на батерията и да я оставите да престои на проветриво място около 1 минута, преди да я поставите в слуховия апарат. След като веднъж батерията се активира, не е възможно прекъсване на окислителния процес, дори ако поставите обратно защитното фолио. Бъдете готови да разхерметизирате батерията едва когато възнамерявате да я поставите в устройството.

По същата причина, ако измерите напрежението на неразпечатана и неактивирана цинк-въздушна батерия, ще отчетете стойност в интервала 1.1~1.3V. Такива показания са нормални и не означават, че батерията е изтощена. След контакт с въздуха, напрежението бързо ще започне да нараства, докато достигне номиналната си стойност (1.4~1.45V).