Марка: Maha Energy
Код на продукт: MH-C800s
Гаранция: 36 месеца
Наличност: ⌛ Очакваме зареждане
108.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Бързо зарядно устройство Maha MH-C800s за удобно зареждане на големи количества акумулаторни батерии АА и ААА с три режима на работа: бърз заряд, плавен заряд и освежаване на батерии.

С помощта на Maha MH-C800s можете:

  • да зареждате едновременно до 8 NiMH/NiCd батерии тип AAА (за 1 час) и AA (за 2 часа)*;
  • да наблюдавате зарядния процес на всяка батерия на течнокристален дисплей с 4-сегментен индикатор на състоянието;
  • да освежавате батерии, които не се изтощават докрай по време на нормална експлоатация, за да предотвратите загуба на капацитет (т.н. memory effect);
  • да "съживявате" батерии, които изглеждат с нулев капацитет след дълго съхранение.

*Посочените времена за зареждане са за акумулатори с капацитет 700 mAh (AAA) и 2000 mAh (AA). Реалното време за зареждане зависи от вида на използваните акумулатори, техния капацитет и състояние.

Всяко от 8-те зарядни гнезда се управлява индивидуално: можете да изваждате и поставяте батерии, без да влияете на другите батерии, които се зареждат в момента.

Онлайн магазин dcpower.eu доставя устройството Maha MH-C800s с универсален международен (100-240 VAC, 50/60 Hz) захранващ блок с европейски накрайник. Устройството се придружава от ръководство за експлоатация на български език и има 36 месеца гаранция.

Забележка: показаните на някои от снимките акумулаторни батерии не са включени в комплекта на устройството и присъстват само с илюстративна цел.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС