Марка: Maha Energy
EAN: 802366222412
Код на продукт: MH-C980 Turbo
Гаранция: 36 месеца
Наличност: ➡ С предварителна заявка
149.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Maha MH-C980 Turbo е съвременна зарядна станция за NiMH акумулаторни батерии размер АА и ААА с четири режима на работа: бърз заряд, плавен заряд, освежаване на батерии и измерване на капацитет.

С помощта на Maha MH-C980 Turbo можете:

  • да зареждате едновременно до 8 батерии NiMH/NiCd тип AAА (за 30 мин.) и AA (за 60 мин)*;
  • да наблюдавате зарядния процес на всяка батерия на течнокристален дисплей с голям 7-сегментен индикатор на състоянието с подсветка;
  • да освежавате акумулатори които не се изтощават докрай по време на нормална експлоатация, за да предотвратите загуба на капацитет (т.н. memory effect);
  • да измервате капацитета на поставените за зареждане акумулатори.

*Посочените времена за зареждане са за акумулатори с капацитет 700 mAh (AAA) и 2000 mAh (AA). Реалното време за зареждане зависи от вида на използваните акумулатори, техния капацитет и състояние.

В зависимост от нуждите на потребителя, устройството може да зарежда с ток 1.0A (AA) или 0.5A (AAA) [в стандартен режим] или с ток 2.0A (AA) или 1.0A (AAA) [в турбо режим]. Работният режим (стандартен заряд, бърз заряд, освежаване/измерване капацитет) се задава глобално за всички гнезда на устройството, но всяко от тези гнезда се контролира самостоятелно (т.е. можете да поставяте едновременнно акумулатори с различен размер, капацитет и остатъчен заряд).

Maha MH-C980 Turbo е 'heavy duty' продукт, предвиден да работи в професионална среда при 24/7 натоварване. Всяко от 8-те зарядни гнезда се управлява индивидуално: можете да изваждате и поставяте батерии, без да влияете на другите батерии, които се зареждат в момента.

Онлайн магазин dcpower.eu доставя устройството Maha MH-C980 Turbo с универсален международен (100-240 VAC, 50/60 Hz) захранващ блок с европейски накрайник. Устройството се придружава от ръководство за експлоатация на български език и има 36 месеца гаранция.

Забележка: показаните на някои от снимките акумулаторни батерии не са включени в комплекта на устройството и присъстват само с илюстративна цел.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС