Продуктите в тази категория ви позволяват да почиствате своя слухов апарат, да съхранявате батериите за него и да тествате техния заряд.

Контейнер за батерии
Джобен контейнер за батерии за слухов апарат с три отделения. Позволява ви да носите навсякъде с вас резервни батерии за вашия слухов апарат, без да се притеснявате, че ще ги изгубите или повредите. Съвместим с всички стандартни размери (10, 13, 312, 675) Окомплектован със сваляема верижка за ключодържател...
Магнитен показалец за поставяне на батерия
Магнитният показалец на Rayovac служи да ви улесни при поставянето и изваждането на батерии в слуховия апарат. Намагнитеният връх на инструмента захваща всяка батерия здраво и елиминира опасността от изпускане и изгубване. Когато батерията легне в гнездото, вграденото в писалката бутало я освобождава от действието на магнита чрез натискане на бутона в задния..
Тестер за батерии
Джобен тестер за батерии за слухов апарат. Позволява ви да проверявате нивото на заряд на батериите за вашия слухов апарат, за да можете да планирате следващата смяна. Разполага с две гнезда за резервни батерии и верижка за ключодържател.Важно e да знаете: цинк-въздушните батерии изискват активация преди първоначална употреба. Върху корпуса на батерията има ..
Показани 1 до 3 от 3 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС