Марка: Xtar Technology
EAN: 6952918344780
Код на продукт: XTR-R03-AAA-800MAH
Гаранция: 12 месеца
Наличност: ⚠ Изчерпана наличност
9.90 лв.

Възможни опции

Кол.

Въпроси за този продукт?

Акумулаторът XTAR AAA е уникален заместител на батерии размер AAA с номинално напрежение 1.5V. Вътрешно, акумулаторът използва Li-Ion елемент (3.6V), комбиниран с електронен стабилизатор и понижител на напрежението, който осигурява постоянно напрежение 1.5V под товар до пълното разреждане на елемента. Елементите XTAR AAA се продават в насипно състояние (без опаковка). При закупуване на количество кратно на 4 бр., получавате подарък контейнер за 4 бр. АА/AAA акумулатори.

По отношение на капацитета, XTAR AAA/800 mAh е сравним с елементите на Eneloop, но тъй като използва Li-Ion технология, може да отдава неколкократно по-голям ток от тях и не се загрява под голям товар. Това го прави особено подходящ за употреба с консуматори като цифрови фотоапарати и светкавици, LED фенери и др.

Неудобствата на този тип продукти са две: (1) за зареждането му е необходимо специално зарядно устройство на същия производител и (2) възможно е индикацията за оставащ заряд на захранваните устройства да не бъде акуратна.

Използваната технология Li-Ion осигурява прогнозен живот над 1,000 цикъла заряд/разряд. Сравнено с NiMH акумулатори, този 1.5V Li-Ion елемент е с над 30% по-лек (9 g вместо типичното 17 g за Eneloop).

Технически характеристики:

  • Номинално напрежение: 1.5V (стабилизирано)
  • Номинален капацитет: 800 mAh (~2000mWh)
  • Максимален ток на разряд: 1.5A (в постоянен режим)
  • Габарити: Ф10.3±0.3mm, L44.5±0.5mm
  • Тегло: 9 гр.
  • CE, RoHS, FCC и UL маркировка

Акумулатори - параметри
Химичен състав Li-Ion (с понижаващ стабилизатор на напрежението до 1.5V)
Чип-защита Да
Напрежение 1.5V (стабилизирано)

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС