Зарядните устройства, които се продават под марките TechnoLine (Германия) и LaCrosse (Франция), са ОЕМ продукти, които се произвеждат в Китай по заявка на различни производители. Можете да срещнете същите устройства под марките Voltcraft (собствена марка на Conrad Electronik, Германия), AccuPower (Австрия), Japcell (Холандия) и т.н.

Причините да предлагаме точно тези марки са две: цените за краен клиент на TechnoLine са най-изгодни, а моделът на LaCrosse е с по-нова модификация микроконтролер.

Разликата между тях? Според производителя, при заряд на акумулатор с голям капацитет (>2500 mAh) с ток 200 mA, LaCrosse RS-720 ще определи в кой момент да прекрати заряда с по-голяма точност, отколкото TechnoLine BC-700. Според нас, това е граничен случай без реално приложение - смисълът да зареждате бавно батерия с голям капацитет е точно такъв, какъвто е да купите кола с 6 скорости и да не качвате никога над 3-та скорост, за да "пазите двигателя и шасито".

LaCrosse RS-720
79.00 лв.
LaCrosse RS720 (Alpha Power BC-720) модел 2014 е интелигентно зарядно устройство бюджетен клас за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА, наследник на модела LS-700.Устройството разполага с четири режима на работа: заряд, разряд, освежаване, измерване на капацитет. Четирите канала на RS720 могат да бъдат програмирани едновременно (за еднакъв режим на ..
TechnoLine BC-700
69.00 лв.
TechnoLine BC-700 e интелигентно зарядно устройство / анализатор на батерии бюджетен клас, предназначено за NiMH и NiCd акумулаторни батерии тип АА и ААА. Използва микропроцесор за следене и управление на заряда (Negative Delta V контрол). Устройството представлява пълен аналог на популярния модел LaCrosse LS-700 (същото устройство може да се срещне и под ма..
79.00 лв.
69.00 лв.
Показани 1 до 2 от 2 (1 стр.)

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС