Марка: Japcell
Код на продукт: BC-800
Гаранция: 24 месеца
Наличност: Да
72.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Japcell BC-800 представлява интелигентно устройство за зареждане и освежаване на NiMH и NiCd акумулатори тип АА/AAA с 8 индивидуални зарядни гнезда, идентично с Tensai TI-800L Mk II.

Микропроцесорът използва Negative Delta V (-dV) алгоритъм за следене и контрол на заряда. Зарядните гнезда работят самостоятелно: можете да поставяте и махате акумулатори, както и да комбинирате акумулатори от различен тип (AA и AAA) и капацитет, без да попречите на заряда на останалите гнезда.

Функцията "Освежаване" на BC-800 поддържа акумулаторите в оптимална форма. BC-800 зарежда батериите умерено бързо с ток 500 mA на батерия (при поставяне на батерии тип AAA стойностите на зарядния ток намаляват наполовина).

Устройството може да зареди 8 акумулатора Sanyo Eneloop AA с капацитет 2000 mAh за ~5 часа. Текущото състояние на всяко зарядно гнездо се показва на течнокристален дисплей с 4-сегментна индикация и светодиодна подсветка.

В комплекта на Japcell BC-800 са включени захранващ адаптер за 220V и адаптер за автомобилна запалка. Устройството се предлага с документация на български език и има 24 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС