Марка: GP
Код на продукт: GP-AWX411
Гаранция: 12 месеца
Наличност: ❌ Няма на пазара
60.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

GP Charge AnyWay е USB зарядно устройство за NiMH, което може да функционира и като power банка. Устройството е екипирано с 4 NiMH акумулаторни батерии с капацитет 2600 mAh.

Повечето power банки, които използват литий-базирани акумулатори, заради което тяхното транспортиране и употреба на борда на самолета са забранени. Комплектът GP Charge AnyWay няма този проблем и можете да го вземете със себе си, ако ви предстои дълъг полет и искате да зареждате батериите на своето мобилно устройство (телефон, таблет, eBook...)

GP Charge AnyWay има 4 автономни зарядни гнезда, които приемат NiMH акумулатори размер AA и AAA. Освен да зарежда тези акумулатори и да ги ползва за захранване, докато работи като power банка, това зарядно има уникалната възможност да захранва power банката и с алкални батерии за еднократна употреба.

Зарядният процес се контролира от микропроцесор и се сигнализира посредством двуцветни LED индикатори. Устройството разполага със защита против презареждане, преразреждане, окъсяване на терминалите и прегряване. Отделно от това, зарядният процес е ограничен от таймер.

В комплекта на устройството са включени 4 NiMH акумулатора GP ReCyko+ с капацитет 2600 mAh. Времето за пълно зареждане на акумулаторите от комплекта е приблизително 6 часа.


Технически данни на GP Charge AnyWay X411

  • Захранване: DC 5V/1A (USB)
  • Зарядни гнезда: 4, размер AA/AAA
  • Заряден ток: 500 mA на гнездо
  • Окомплектовка: 4 NiMH акумулатора GP ReCyko+ размер AA, капацитет 2600 mAh


Магазин DC Power доставя зарядния комплект GP Charge AnyWay X411 с 12 месеца гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС