Марка: Opus
Код на продукт: BT-C100
Гаранция: 24 месеца
Наличност: ⌛ Очакваме зареждане
39.00 лв.

Кол.

Въпроси за този продукт?

Opus BT-C100 e едноканално зарядно устройство и анализатор с микропроцесорно управление, което работи както с NiMH/NiCd, така и с Li-Ion акумулатори. С негова помощ можете да зареждате, разреждате и освежавате акумулатори, както и да измервате техния капацитет. Устройството може да зарежда с ток 0.2A — 2A и да разрежда с ток 0.1A — 1A, като максималната големина на зарядния ток се ограничава автоматично в зависимост от типа/размера на поставения акумулатор.

Opus BT-C100 разпознава автоматично типа на поставения елемент и подбира правилния заряден алгоритъм: Negative Delta V + Trickle Charge за NiMH/NiCd акумулатори и Constant Current/Constant Voltage (CC/CV) за Li-Ion акумулатори. Специално за Li-Ion акумулаторите, устройството може да зарежда и ICR клетки с напрежение 3.75V (4.35V max).

Opus BT-C100 има няколко уникални предимства спрямо всички останали едноканални зарядни устройства на пазара в момента:

  • освен да зареждате, можете да тествате и измервате капацитета на Li-Ion и NiMH акумулатори;
  • устройството има стандартен вход за захранване 12-16VDC и micro USB 5V конектор за захранване от адаптер за телефон или компютърен порт;
  • устройството разполага със стандартен USB изход (5V, max 2.1A) и може да се използва като зарядна банка.

Гнездото на Opus BT-C100 приема всички видове цилиндрични акумулатори от 10440 (AAA) до 33600 (R20) и капацитет от 100 до 20,000 mAh. Течнокристалният дисплей на Opus BT-C100 показва режима на работа, протичащия ток (в mA), измерения до момента капацитет (в mAh), напрежението между терминалите на батерията (във V) и изминалото време от началото на програмата.

Комплектът на Opus BT-C100 включва самото зарядно устройство, USB захранващ кабел с дължина 60 cm и ръководство на потребителя на български език. Внимание: окомплектовката не включва захранващ адаптер.

Магазин DC Power доставя устройството Opus BT-C100 с 24-месечна гаранция.

Напишете ревю

Забележка: HTML не се транслира!
Близки или свързани продукти

 


Всички цени в каталога включват 20% ДДС